Eventfilm


Vi är ett ungt produktionsbolag som skapar meningsfull kommunikation och unik eventfilm byggt på berättande, kreativitet och teknologi.

Crisp Film är ett nytänkande och kreativt produktionsbolag som tänjer på gränserna i all typ av film vi producerar. Vi brinner för att hjälpa företag att kommunicera genom film. Oavsett om det handlar om reklamfilm, informationsfilm, eventfilm, musikvideos eller företagsfilm, är vi ett produktionsbolag som alltid strävar efter att utmana och förbättra branschen.

NÅ DIN PUBLIK MED NYSKAPANDE EVENTFILM.

Vi på Crisp Film hjälper våra kunder att hitta kärnan i sitt budskap och vi anpassar produktion efter kundens önskemål. Vi tror att en framgångsrik eventfilm grundar sig i ett betydelsefullt berättande skapat av kreativitet, innovation och teknologi. Vi gör filmproduktion som rör publiken och vi får företag att nå sina kunder på bästa sätt.

Som ett nytänkande och ungt produktionsbolag för eventfilm har vi haft möjligheten att arbeta med allt från världsberömda artister till multinationella företag och organisationer. Bland våra referenskunder finns svenskt Näringsliv, ABB, NCC Regeringskansliet, Företagarna, Handelsbanken och Scania. Vi har dessutom producerat musikvideos åt artister som Avicii, Axwell, Adrian Lux, Rebecca & Fiona, Le Kid, Måns Zelmerlöw och Newkid.

UNIK EVENTFILM FÖR BÄST RESULTAT.

Vi producerar all typ av eventfilm för att ditt företagsevent ska nå sina mål och få bästa möjliga publicitet. Vi erbjuder bland annat promotionfilm, eventtrailers, livesändningar, intervjuer, dokumentation och presentationsmaterial som till exempel filmer att visa på storskärmar under eventets gång.

Vill du veta mer om Crisp Film och hur vi kan hjälpa ditt företag med eventfilm, företagsfilm eller reklamfilm, är det bara att kontakta oss så bokar vi ett möte!

Thomas Aziz
+46 (0)737 26 66 29
thomas@crispfilm.se

Matilda Hagård
+46 (0)760 16 09 97
matilda@crispfilm.se

Varmt välkommen till Crisp Film!

Här följer exempel på eventfilm vi producerat:

TEDxSödertälje

Eventfilm för TEDx eventet i Södertälje.

YEoS Årskongress

Eventfilm for entreprenörsnätverket YEoS.

SHOWREEL

Ett urplock från våra filmproduktioner senaste året.