Film, produktionsbolag


Vi är ett nytänkande produktionsbolag för film. Vi skapar unik kommunikation genom berättande, kreativitet och teknologi.

Som ett ungt produktionsbolag för film, brinner vi för att hjälpa företag att nå ut till sina kunder genom kommunikation. Oavsett om det handlar om reklamfilm, informationsfilm, eventfilm, musikvideos eller företagsfilm, strävar vi alltid efter att utmana branschen och bilden av ett traditionellt produktionsbolag.

Crisp Film är ett nytänkande och kreativt produktionsbolag som producerar all typ av film.

NÅ UT TILL DIN PUBLIK MED NYSKAPANDE EVENTFILM.

Som produktionsbolag hjälper vi våra kunder att hitta kärnan i sitt budskap och vi anpassar all filmproduktion efter kundens önskemål. Vi tror att en framgångsrik film grundar sig i ett betydelsefullt berättande skapat av kreativitet, innovation och teknologi. Vi skapar film som rör publiken och vi hjälper företag att nå sina kunder.

Med en unik position i branschen har vi fått möjligheten att arbeta med allt från världsberömda artister till multinationella företag och organisationer. Bland våra referenskunder finns svenskt Näringsliv, ABB, NCC Regeringskansliet, Företagarna, Handelsbanken och Scania. Vi har dessutom producerat musikvideos åt artister som Avicii, Axwell, Adrian Lux, Rebecca & Fiona, Le Kid, Måns Zelmerlöw och Newkid.

DET SJÄLVKLARA VALET AV PRODUKTIONSBOLAG FÖR FILM.

Crisp Film producerar all typ av film, musikvideos, långfilm, kortfilm och reklamfilm. Som produktionsbolag finns det inget vi inte klarar av och vi delar mer än gärna med oss av vår vision.

Vill du veta mer om hur vi som skarpt produktionsbolag kan hjälpa även dig med film, produktionsbolag. Så är du varmt välkommen att kontakta oss så tar vi ett inledande möte!

Kontakta gärna en av våra producenter för mer information:

Thomas Aziz
+46 (0)737 26 66 29
thomas@crispfilm.se

Matilda Hagård
+46 (0)760 16 09 97
matilda@crispfilm.se

Varmt välkommen till Crisp Film!

LINDAHLS KVARG

Reklamfilm för Lindahls Kvarg.

ABB

Reklamfilm för ABB.

EASYCREDIT

Reklamfilm för smslån.

SHOWREEL

Ett urplock från våra filmproduktioner senaste året.