Film, videoproduktion


Vi är ett nytänkande produktionsbolag för film och videoproduktion. Vi skapar unik och smart kommunikation genom berättande, kreativitet, innovation och teknologi. 

Crisp Film är ett ungt och kreativt produktionsbolag som erbjuder en fullservice inom film och videoproduktion.

Vi hjälper våra kunder att hitta kärnan i sitt budskap och vi anpassar all videoproduktion efter kundens önskemål. Vi tror att en framgångsrik film grundar sig i ett betydelsefullt berättande skapat av kreativitet, innovation och teknologi. Vi gör film och videoproduktion som rör publiken och vi får företag att nå sin målgrupp.

DET SJÄLVKLARA VALET FÖR FILM & VIDEOPRODUKTION.

Crisp Film arbetar med all typ av film och erbjuder bland annat produktion inom musikvideos, långfilm, kortfilm och reklamfilm. Som produktionsbolag finns det inget vi inte klarar av och vi delar gärna med oss av våra tankar och kunskap.

Vi brinner för att hjälpa företag att synas med hjälp av film och videoproduktion. I allt vi gör, strävar vi efter att utmana branschen och bilden av ett traditionellt produktionsbolag. Samtidigt tänjer vi på gränserna för vad som är möjligt.

Med denna unika position har vi fått möjligheten att arbeta med allt från världsberömda artister till multinationella företag och organisationer. Bland våra referenskunder finns svenskt Näringsliv, ABB, NCC Regeringskansliet, Företagarna, Handelsbanken och Scania. Vi har dessutom producerat musikvideos åt artister som Avicii, Axwell, Adrian Lux, Rebecca & Fiona, Le Kid och Måns Zelmerlöw.

Vill du veta mer om oss och hur vi som produktionsbolag kan hjälpa dig med film, videoproduktion och reklamfilm är du välkommen att kontakta oss. Vi ser alltid fram emot nya spännande projekt!

Kontakta gärna en av våra producenter för mer information:

Thomas Aziz
+46 (0)737 26 66 29
thomas@crispfilm.se

Matilda Hagård
+46 (0)760 16 09 97
matilda@crispfilm.se

Varmt välkommen till Crisp Film!

LINDAHLS KVARG

Reklamfilm för Lindahls Kvarg.

ABB

Reklamfilm för ABB.

AVICII – FADE INTO DARKNESS

Musikvideo för Avicii.

SHOWREEL

Ett urplock från våra filmproduktioner senaste året.