Filmproduktion


Vi är ett nytänkande produktionsbolag för filmproduktion. Vi skapar unik och smart kommunikation genom berättande, kreativitet, innovation och teknologi. 

Crisp Film arbetar med all typ av filmproduktion och erbjuder bland annat produktion inom musikvideos, långfilm, kortfilm och reklamfilm. Som produktionsbolag finns det inget vi inte klarar av och vi delar gärna med oss av vår kunskap och glädje.

Vi hjälper våra kunder att hitta kärnan i sitt budskap och vi anpassar all filmproduktion efter kundens önskemål. Vi tror att ett framgångsrikt koncept grundar sig i ett betydelsefullt berättande skapat av kreativitet, innovation och teknologi. Vi gör film som rör publiken och vi får varumärken att integrera med sin målgrupp.

GÖR SOM AVICII OCH HANDELSBANKEN – LÅT OSS SKAPA ER FILMPRODUKTION.

Vi brinner för att hjälpa företag att synas med hjälp av filmproduktion. I allt vi gör, strävar vi efter att utmana branschen och bilden av ett traditionellt produktionsbolag. Samtidigt tänjer vi på gränserna för vad som är möjligt.

Med denna unika position har vi fått möjligheten att arbeta med allt från världsberömda artister till multinationella företag och organisationer. Bland våra referenskunder finns Svenskt Näringsliv, ABB, NCC Regeringskansliet, Företagarna, Handelsbanken och Scania. Vi har dessutom producerat musikvideos åt artister som Avicii, Axwell, Adrian Lux, Rebecca & Fiona, Le Kid och Måns Zelmerlöw.

Vill du veta mer om oss och hur vi som produktionsbolag för filmproduktion kan hjälpa även dig, är du välkommen att kontakta oss så tar vi ett inledande möte.

Crisp Film – ett nytänkande och kreativt val av filmproduktion!

Kontakta gärna en av våra producenter för mer information:

Thomas Aziz
+46 (0)737 26 66 29
thomas@crispfilm.se

Matilda Hagård
+46 (0)760 16 09 97
matilda@crispfilm.se

Varmt välkommen till Crisp Film!

LINDAHLS KVARG

Reklamfilm för Lindahls Kvarg.

ABB

Reklamfilm för ABB.

AVICII – FADE INTO DARKNESS

Musikvideo för Avicii.

SHOWREEL

Ett urplock från våra filmproduktioner senaste året.