Filmproduktionsbolag i Stockholm


Vi är ett nytänkande filmproduktionsbolag i Stockholm. Vi skapar unik och smart kommunikation genom berättande, kreativitet, innovation och teknologi. 

Som ett nytänkande filmproduktionsbolag i Stockholm brinner vi för att hjälpa företag att synas med hjälp av kommunikation marknadsföring. På Crisp Film i Stockholm arbetar vi med all typ av filmproduktion och erbjuder bland annat musikvideos, långfilm, kortfilm och reklamfilm. Som filmproduktionsbolag finns det inget vi inte klarar av och vi delar gärna med oss av vår kunskap och glädje.

I allt vi gör, strävar vi efter att utmana branschen och bilden av ett traditionellt filmproduktionsbolag. Samtidigt tänjer vi på gränserna för vad som är möjligt.

AVICII OCH AXWELL VÄLJER OSS SOM FILMPRODUKTIONSBOLAG.

Med en unik position som filmproduktionsbolag i Stockholm, har vi fått möjligheten att arbeta med många olika spännande projekt. Bland våra referenskunder finns bland annat Svenskt Näringsliv, ABB, NCC Regeringskansliet, Företagarna, Handelsbanken och Scania. Vi har dessutom producerat musikvideos åt artister som Avicii, Axwell, Adrian Lux, Rebecca & Fiona, Le Kid och Måns Zelmerlöw.

Vi är ett filmproduktionsbolag i Stockholm som hjälper våra kunder att hitta kärnan i sitt budskap och vi anpassar allt efter kundens önskemål. Vi tror att ett framgångsrikt koncept grundar sig i ett betydelsefullt berättande skapat av kreativitet, innovation och teknologi. Vi gör film som berör publiken och vi får företag att tala med sin målgrupp.

Vill du veta mer om hur vi som filmproduktionsbolag i Stockholm arbetar och hur vi kan hjälpa även dig? Hör av dig så tar vi ett inledande möte. Vi ser fram emot att dela vår glädje och våra tankar kring filmproduktion, välkommen!

Kontakta gärna en av våra producenter för mer information:

Thomas Aziz
+46 (0)737 26 66 29
thomas@crispfilm.se

Matilda Hagård
+46 (0)760 16 09 97
matilda@crispfilm.se

Varmt välkommen till Crisp Film!

Här följer exempel på våra produktioner:

LINDAHLS KVARG

Reklamfilm för Lindahls Kvarg.

ABB

Reklamfilm för ABB.

AVICII – FADE INTO DARKNESS

Musikvideo för Avicii.

SHOWREEL

Ett urplock från våra filmproduktioner senaste året.