Infomercial Film


Crisp Film är ett nyskapande filmproduktionsbolag baserat i Stockholm. Vi skapar relationsbyggande infomercial film som lyfter företag till en högre nivå.

Vi är kreativa nytänkare som brinner för att hjälpa företag att växa. Vi bygger framgångsrika koncept genom branding, kommunikation och marknadsföring. I allt vi gör, strävar vi efter att utmana branschen och att tänja på gränserna för vad man kan uppnå genom kommunikativ infomercial film.

Oavsett vilken kanal du väljer, sociala medier, säljstöd eller utbildningssyfte, arbetar vi fram rätt material. Våra välproducerade infomercial filmer förmedlar rätt budskap på det absoluta bästa sättet. Och de är utformade att passa för allt från hemsida, digitala eller sociala medier.

Vi arbetar efter mottot att alltid leverera hög kvalitet, snabbt och enkelt. Oavsett budget. Det är väldigt viktigt för oss att göra våra kunder nöjda och att anpassa all produktion inom infomercial film efter dig. Det gör oss till ett självklart val av produktionsbolag och infomercial film. Under våra fyra verksamma år har vi haft möjligheten att arbeta med allt från världsartister till multinationella företag. Blad våra referenskunder hittar du Svenskt Näringsliv, ABB, NCC, Regeringskansliet, Företagarna, Handelsbanken och Scania.

VI KAN INFOMERCIAL FILM.

Tillsammans hittar vi det bästa sättet för dig att nå dina mål genom infomercial film. Vi hjälper dig att öka kännedom om ditt företag och dess tjänster genom all typ av produktion inom marknadsföring, sälj och informations-material. På så sätt genererar en välproducerad infomercial film omsättning och i långsiktigt relationsbyggande.

Infomercial film är ett roligt sätt synas på och passar perfekt för mässor, kundytor på kontoret eller som säljstöd. Vi är nytänkare som alltid strävar efter att tänja på gränserna för hur man kommunicerar genom infomercial film.

Tveka inte att kontakta oss, vi kommer gärna över på ett inledande möte. Då kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa även er med infomercial film.

Kontakta gärna en av våra producenter för mer information:

Thomas Aziz
+46 (0)737 26 66 29
thomas@crispfilm.se

Varmt välkommen till Crisp Film!

Här följer exempel på våra produktioner:

PE ACCOUNTING

Företagsfilm för PE Accounting.

FREYA NEWS

Företagsfilm för Freya News.

SHOWREEL

Ett urplock från våra filmproduktioner senaste året.