Presentationsfilm


Vi är ett skarpt produktionsbolag som skapar smart kommunikation och effektgivande presentationsfilm genom unikt berättande, innovation och teknologi. 

Crisp Film är ett nytänkande och kreativt produktionsbolag som brinner för att hjälpa företag att växa. Vi bygger framgångsrika koncept inom presentationsfilm, spelfilm, företagsfilm, reklamfilm, och musikvideoproduktion. Vi skapar effektiv presentationsfilm som tar ditt varumärke till en högre nivå.

Vi hittar kärnan i ert budskap, förmedlar den på bästa sätt genom presentationsfilm och anpassar hela produktionen efter era önskemål. Vi tror att ett framgångsrikt koncept grundas i kreativitet, strategi och innovation. Vi skapar film med ett känslomässigt värde och vi bygger relationer mellan företag och kunder.

Vi strävar alltid efter att utmana branschen och bilden av ett traditionellt produktionsbolag. Samtidigt tänjer vi på gränserna för vad man kan uppnå genom kommunikation och presentationsfilm.

STÄRK DITT VARUMÄRKE MED EN VÄLPRODUCERAD PRESENTATIONSFILM.

Som ett ungt produktionsbolag med en unik position, har vi haft möjligheten att arbeta med allt från världsartister till stora multinationella företag och organisationer. Bland våra referenskunder hittar du Svenskt Näringsliv, ABB, NCC, Regeringskansliet, Företagarna, Handelsbanken och Scania.

Vi har dessutom producerat musikvideos åt artister som Avicii, Axwell, Adrian Lux, Måns Zelmerlöw, Rebecca & Fiona, Le Kid och Newkid.

Vill du veta mer om Crisp Film och hur vi kan hjälpa dig även dig med presentationsfilm är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser alltid fram emot nya spännande projekt!

Kontakta gärna oss nedan.

Namn*

Email*

Telefon

Övrigt

Varmt välkommen till Crisp Film!

Här följer exempel på våra produktioner:

SÖDERTÄLJE KOMMUN

Presentationsfilm för Södertälje Kommun.

SHOWREEL

Ett urplock från våra filmproduktioner senaste året.