Videoproduktion, Video production


Vi är ett nytänkande produktionsbolag som skapar smart kommunikation för videoproduktion genom berättande, innovation och kreativitet. 

Crisp Film är ett nytänkande och kreativt produktionsbolag som anpassar all videoproduktion efter kunderna och deras målsättning. Vi tror på unikt berättande som grundar sig i kreativitet, strategi, innovation och teknologi. Vi skapar film och videoproduktion som rör publiken och vi hjälper företag att nå ut till sina kunder.

Videoproduktion för världens största artister!

Vi arbetar med all typ av videoproduktion vilket bland annat inkluderar musikvideos, långfilmer, kortfilmer och reklamfilm. Som produktionsbolag finns det inte mycket vi inte kan göra, och vi delar mer än gärna med oss av vår kunskap.

Som ett unikt produktionsbolag för videoproduktion brinner vi för att hjälpa företag med deras kommunikation och branding. Oavsett vilken typ av rörligt medium det rör sig om strävar vi alltid efter att tänja på gränserna för vad vi kan åstadkomma samt att alltid utmana branschen vi verkar i.

Med denna unika position har vi haft möjligheten att arbeta med alltifrån multinationella företag till världsartister. Bland våra referenskunder hittar du Svenskt Näringsliv, Företagarna, Handelsbanken, ABB, NCC, Regeringskansliet och Scania. Vi har dessutom producerat musikvideor för stjärnartister som Avicii, Axwell, Rebecca & Fiona, Le Kid, Adrian Lux och Måns Zelmerlöw.

Vill du veta mer om oss och hur vi som produktionsbolag kan hjälpa dig med videoproduktion är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Kontakta gärna oss nedan:

Namn*

Email*

Telefon

Övrigt

Varmt välkommen till Crisp Film!

Här följer exempel på våra produktioner:

ABB

Reklamfilm för ABB.

MÅNS ZELMERLÖW

Musikvideo för Måns Zelmerlöw.

SHOWREEL

Ett urplock från våra filmproduktioner senaste året.