Webbfilm


Vi är ett nytänkande produktionsbolag i Stockholm som skapar smart kommunikation för webbfilm genom berättande, innovation och kreativitet.

I en värld som i större utsträckning blir digitaliserad, ändras beteendet hur vi tar emot information på. Kommunikationen i de traditionella medierna byts ut och ger plats åt digitala och sociala medier. Som företag gäller det att synas och sticka ut i bruset. Vi är ett produktionsbolag som hjälper företag med just detta. Vi kallar det webbfilm!

Crisp Film är ett nytänkande produktionsbolag som producerar all typ film. Oavsett om det handlar om webbfilm, reklamfilm, informationsfilm, eventfilm eller företagsfilm, brinner vi för att hjälpa företag att växa med hjälp av kommunikation.
Vi strävar alltid efter att utmana branschen och bilden av ett traditionellt produktionsbolag. Samtidigt tänjer vi på gränserna för vad man kan uppnå genom webbfilm.

Vill du sticka ut gentemot dina konkurrenter? Låt oss producera din webbfilm.

WEBBFILM – DET MODERNA SÄTTET ATT SYNAS.

Att annonsera i traditionell media är ofta dyrt och det kan vara svårt att nå er målgrupp vid rätt tillfälle. Webbfilm är ett kostnadseffektivt alternativ som får ditt budskap att synas i medier din målgrupp befinner sig i.

Vi vet att det finns många sätt att sprida information på och reklamfilm är bara en liten del av all kommunikation på webben. Vi hjälper dig gärna med manualer, instruktionsfilmer och annan typ av produktion. Vi har kunskapen att skapa information som väcker intresse hos mottagaren och vi ser till att ditt företag får så stor spridning som möjligt genom webbfilm.

Tveka inte att kontakta oss. Vi kommer gärna över på ett möte där vi berättar mer om hur vi kan hjälpa även er.

Kontakta gärna oss nedan:

Namn*

Email*

Telefon

Övrigt

Varmt välkommen till Crisp Film!

Här följer exempel på våra produktioner:

LINDAHLS KVARG

Reklamfilm för Lindahls Kvarg.

ABB

Webbfilm för ABB.

HP

Webbfilm för HP.

SHOWREEL

Ett urplock från våra filmproduktioner senaste året.