Chevaleresk säsong 2


Crisp Films första TV-produktion ger Måns Zelmerlöw och Alexander Wiberg nominering i Kristallen 2017 – Årets manliga programledare. 

Chevaleresk sändes hösten 2016 och är ett livsstilsprogram för den moderna mannen, i rollerna som programledare är det välkända Måns Zelmerlöw samt nykomlingen Alexander Wiberg som snabbt fångade tv-tittarnas hjärtan. Bakom formatet står produktionsbolaget Crisp FIlm som tidigare mest varit känd för sina reklam- och musikvideoproduktioner men som nu även gett sig in i tv-branschen.

Efter första säsongen av Chevaleresk som sändes på TV6 och Viafree under hösten 2016 har Måns och Wiberg blivit nominerade till årets manliga programledare i det svenska TV-priset Kristallen. Galan äger rum den 1 september där vinnarna utses av en jury och svenska folket.

“Vi är jätteglada över nomineringen och att programmet fått så mycket positiv feedback! Säsong två kommer bli ännu bättre!” säger Måns Zelmerlöw

Robin Ehlde och Thomas Aziz som är producenter för Chevalersk tycker att det är extra roligt att Måns blir nominerad i samma kategori som för ett år sedan, när han gick från att göra Eurovision Song Contest som är en av de största tv-produktionerna i Europa till att göra en av de minsta produktionerna på TV6.

Då efterfrågan är stor från tittare och intressenter kan Crisp Film nu meddela den glada nyheten att Chevalersk säsong 2 kommer att ha premiär på TV6 under våren 2018.

Om du inte sett säsong 1 så passa på att se den på www.chevaleresk.se eller www.viafree.se

För mer information kontakta Sofia Sörberg på Crisp Film Stockholm  sofia.sorberg@crispfilm.seTel. 072 722 94 32

Chevaleresk-pressbild3 (2)
  Foto: Michel Widenius