Eventfilm


Välkommen till Crisp Film – ett drivet produktionsbolag i Sverige som lever för att göra varumärken starkare genom filmproduktion.

Vårt team består av ett tight gäng som brinner för en sak – att förvandla smarta idéer till starka filmer. Oavsett om ditt varumärke är ett företag, en organisation eller en person så är vårt mål alltid detsamma; att se till att bra idéer blir fantastisk film.

Crisp Film försöker alltid leva upp till löftet ”mer film för pengarna”, och vi lyckas genom: innovation, passion och nyfikenhet. Dessa ledord hjälper oss att utvecklas, utmana och ge mer till våra kunder.

Se ett urval av våra produktioner under “Commercials” och “Content“:

Content produktioner

Reklamfilmsproduktioner

NÅ DIN PUBLIK MED NYSKAPANDE EVENTFILM

Vi skräddarsyr filmidéer, storyboards och strategier efter ert behov. Vi är ett filmproduktionsbolag i Stockholm som hjälper varumärken att bli starkare genom film, oavsett storlek på projekt eller kund.Vi tror att en framgångsrik eventfilm grundar sig i ett betydelsefullt berättande skapat av kreativitet, innovation och teknologi.

UNIK EVENTFILM FÖR BÄST RESULTAT.

Vi producerar all typ av eventfilm för att ditt företagsevent ska nå sina mål och få bästa möjliga publicitet. Vi erbjuder bland annat promotionfilm, eventtrailers, livesändningar, intervjuer, dokumentation och presentationsmaterial som till exempel filmer att visa på storskärmar under eventets gång.

Vi må vara baserade i Stockholm men hjälper ofta företag och organisationer runt om i landet.
Har du frågor runt en offert, idé eller något annat så kan vi hjälpa dig: Hur? Kom förbi på en kopp kaffe så berättar vi.

Crisp Film Showreel

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig? Kontakta någon av oss;

Bland våra referenser hittar ni kunder som: