Videoproduktion till företag & organisationer‎


Välkommen till Crisp Film – ett drivet filmproduktionsbolag som producerar video till företag och organisationer och lever för att göra varumärken starkare genom videoproduktion.

Vårt team består av ett tight gäng som brinner för en sak – att förvandla smarta idéer till starka filmer. Oavsett om ditt varumärke är ett företag, en organisation eller en person så är vårt mål alltid detsamma; att se till att bra idéer blir fantastisk film.

Som ett nytänkande filmproduktionsbolag som producerar film i Sverige så försöker vi alltid leva upp till löftet ”mer film för pengarna”, och vi lyckas genom: innovation, passion och nyfikenhet. Dessa ledord hjälper oss att utvecklas, utmana och ge mer till våra kunder.

Se ett urval av våra produktioner under “Commercials” och “Content“:

Content produktioner

Reklamfilmsproduktioner

Vi skräddarsyr filmidéer, storyboards och strategier efter ert behov. Vi är ett filmproduktionsbolag som producerar video åt företag och organisationer och hjälper varumärken att bli starkare genom film, oavsett storlek på projekt eller kund.

CRISP FILM FILMPRODUKTIONSBOLAG TILL FÖRETAG OCH ORGANISATIONER – FULLSERVICE INOM VIDEOPRODUKTION

Vi må vara baserade i Stockholm men hjälper ofta företag och organisationer runt om i landet.
Har du frågor runt en offert, idé eller något annat så kan vi hjälpa dig: Hur? Kom förbi på en kopp kaffe så berättar vi.

Crisp Film Showreel

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig? Kontakta någon av oss;

Bland våra referenser hittar ni kunder som: