Företagsfilm


Vi är ett ungt produktionsbolag som skapar meningsfull kommunikation och unik företagsfilm genom berättande, kreativitet och teknologi. 

Crisp Film är ett nytänkande och kreativt produktionsbolag som tänjer på gränserna i all typ av film vi producerar. Vi brinner för att hjälpa företag att kommunicera genom film. Oavsett om det handlar om företagsfilm, reklamfilm, informationsfilm, eventfilm eller musikvideos, är vi ett produktionsbolag som alltid strävar efter att utmana och förbättra branschen.

UNIK FÖRETAGSFILM SOM GER EFFEKT.

Vi är ett produktionsbolag som hjälper våra kunder att hitta kärnan i sitt budskap och vi anpassar all företagsfilm efter kundens önskemål. Vi tror att ett framgångsrikt koncept grundar sig i ett betydelsefullt berättande skapat av kreativitet, innovation och teknologi. Vi gör film som berör publiken och vi får företag att tala med sin målgrupp.

Som ett ungt produktionsbolag inom företagsfilm har vi fått möjligheten att arbeta med allt från världsartister till multinationella företag och organisationer. Bland våra referenskunder finns bland annat Svenskt Näringsliv, ABB, NCC Regeringskansliet, Företagarna, Handelsbanken och Scania. Vi har dessutom producerat musikvideos åt artister som Avicii, Axwell, Adrian Lux, Rebecca & Fiona, Le Kid och Måns Zelmerlöw.

SPRID DITT BUDSKAP MED EN VÄLPRODUCERAD FÖRETAGSFILM.

Vi skapar all typ av företagsfilm för att stärka er organisation och för nå ut till er målgrupp på ett effektivt sätt. Vi hjälper er med reklamfilm, presentationsfilm, introduktionsfilm och informationsfilm. Vi bygger relationskapande kommunikation som för ditt varumärke till en högre nivå.

Är du nyfiken på hur Crisp Film kan hjälpa även dig med företagsfilm, är du välkommen att kontakta oss. Vi ser alltid fram emot nya spännande projekt!

Kontakta gärna en av våra producenter för mer information:

Thomas Aziz
+46 (0)737 26 66 29
thomas@crispfilm.se

Matilda Hagård
+46 (0)760 16 09 97
matilda@crispfilm.se

Varmt välkommen till Crisp Film!

Här följer exempel på våra produktioner:

PEOPLE PEOPLE

Företagsfilm för People People.

FREYA NEWS

Företagsfilm för Freya News.

SHOWREEL

Ett urplock från våra filmproduktioner senaste året.