fbpx FÖRPRODUKTION - Crisp Film

FÖRPRODUKTION

VAD, VAR OCH NÄR FILMAR VI?

Under pre-production går vi igenom vad vi behöver, och behöver göra, innan vi börjar filma. Det kan handla t ex om val av utrustning och lösningar inför scener. Större produktioner kan kräva flera möten.

Välkommen till Crisp Film – produktionsbolaget i Stockholm som älskar att göra varumärken starkare genom film och effektiv filmproduktion. Vi lever efter mottot: “mer film för pengarna”.
Vårt team består av ett tight gäng som brinner för att förvandla nya intressanta idéer till starka filmer. Oavsett om ditt varumärke är ett företag, en organisation eller en person är vårt mål alltid detsamma; se till att bra idéer blir fantastisk film.

Som ett nytänkande filmproduktionsbolag i Stockholm försöker vi alltid leva upp till löftet ”mer film för pengarna”, och vi lyckas genom vår process som i fem enkla steg erbjuder alla delar modern filmproduktion kräver – från manusutveckling till regi, filmning, klippning, ljudläggning och efterbearbetning med de effekter som kan behövas.

10 ÅR AV PRODUKTION

Vi på CRISP FILM har producerat film, tv-format, rörligt content och reklamfilm för en skandinavisk publik sedan 2010. Att välja oss är att välja erfarenhet och flexibilitet: vi anpassar varje produktion efter din idé och budget. Vi leder och ansvarar för hela processen, filmproduktionens samtliga delar, från; idé, manus och planering, till inspelning, bearbetning, effekter och klippning. Det är bra, eftersom mer kontroll betyder “mer film för pengarna” när det är dags att förvandla idé till stark storytelling. Vi är kort och gott hela filmproduktionen under ett tak. CRISP FILM är ett filmproduktionsbolag baserat i Stockholm.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev