Chevaleresk s02

Chevaleresk säsong 2

Cheveleresk säsong 2 startade med en dykning ner i kaffets underbara värld hos sponsorn LAVAZZA. Här får man i flera sponsrade avsnitt se hur bönor blir kaffe-magi hos LAVAZZA, i Sverige och i Italien. Efter lite kaffe kikade vi närmare på kläder, och besökte ellos i Borås, där vi skapade branded content genom en egen klädkollektion som sedan såldes på ellos.se. Och den sålde som smör, kan tilläggas.

Efter att ha skapat kläder bestämde vi oss för att tvätta kläder – i Electrolux nya tvättmaskin. I flera separata avsnitt testade sedan Måns och Alexander olika program på både tvättmaskiner och torktumlare, vilket gav Electrolux ”mer innehåll för pengarna”, och tittare fick information om tvätt och program på ett nytt, smart och underhållande sätt.

Båda säsongerna av Chevaleresk slog alla uppsatta mål och levererade fina siffror åt kanaler och sponsorer. När programmet även blev nominerat i Kristallen kändes den här spännande satsningen verkligen som en win-win. Är det något vi lärt oss genom Chevaleresk är det att även rätt smala idéer absolut kan bli bra underhållning och intressant innehåll samtidigt. I det här fallet handlar allt om hur och vem som levererar budskapet.

Videos

Play video
Chevaleresk Säsong 2 Trailer
Play video
Chevaleresk Avsnitt 1 Trailer
Play video
Chevaleresk Avsnitt 2 Trailer
Play video
Chevaleresk Avsnitt 3 Trailer
Play video
Chevaleresk Avsnitt 4 Trailer
Play video
Chevaleresk Avsnitt 5 Trailer
Play video
Chevaleresk Avsnitt 6 Trailer
Play video
Chevaleresk Avsnitt 7 Trailer
Play video
Chevaleresk Avsnitt 8 Trailer
Play video
Casefilm
Ladda fler
Prenumerera på vårt nyhetsbrev