Summer memory

Summer memory

För andra året i rad hade vi äran att samarbeta med Tobiasregistret, en svensk organisation som underlättar donationer av blodstamceller. Denna gången skapade vi en film med en dramatisk stil, som skulle belysa det brådskande behovet av stamcellsdonationer på ett sätt som känslomässigt skulle engagera tittarna.

Vårt tillvägagångssätt var att sammanfläta scener från ett ungt pars idylliska sommardag med subtila antydningar om flickans sjukdom. Berättelsen var utformad för att långsamt bygga upp spänning och fånga tittarens uppmärksamhet, vilket i slutändan visar det kritiska behovet av stamcellsdonationer.

Castingen av filmen var avgörande för dess framgång. Vi hade turen att hitta två skådespelare som tillförde en naturlig kvalitet till sina framträdanden, så att tittarna kunde engagera sig fullt ut i parets idylliska dag. Deras genuina anknytning ökade filmens känslomässiga påverkan, vilket resulterade i en kraftfull och minnesvärd tittarupplevelse.

Den noggrant utformade storyn och de autentiska framträdanden samverkar för att skapa en film som lämnar en bestående inverkan på tittarna.

CLIENT Tobiasregistret
MARKET Sweden
TITLE Summer memory
CHANNEL Web, SoMe
EXECUTIVE PRODUCER Emil Torneryd
PRODUCER Sofia Sörlin
DIRECTOR Gustav A. Lilliehorn
DOP Daniel Edin

Videos

Play video
Sommarminnet
Prenumerera på vårt nyhetsbrev