The Beauty of Golf

The Beauty of Golf

På Bro Hof Slott GC har de en tydlig målsättning; att leverera en golfupplevelse i världsklass varje dag. Det gör de med framförallt två fantastiska banor. The Stadium Course, en utmanande mästerskapsbana som kontinuerligt rankas högt bland världens bästa och systerbanan The Castle Course, som är lite kortare, trixigare men i samma fantastiska skick. Utöver banorna har spelarna tillgång till ett förstklassigt träningsområde, ett fantastiskt slott som fungerar som klubbhus, bekväma omklädningsrum och en enastående restaurang.

Vårt uppdrag var att fånga och förmedla denna unika upplevelse på ett nytt och spännande sätt inom golfvärlden. För att uppnå detta utvecklade vi ett filmkoncept och en stil som golfen inte tidigare har sett, där vi vågar vara lite kaxigare och bygga filmernas innehåll på mer emotionella bilder snarare än den perfekta swingen. Vi ville också fånga upplevelsen av att spela golf i Norden, där alla årstider är en utmaning. 

Genom våra filmer ville vi visa upp golfupplevelsen på Bro Hof Slott GC och inspirera tittarna att besöka och uppleva den själva.

CLIENT Bro Hof Slott GC
MARKET Sweden
CHANNEL Web, SoMe
DIRECTORS & SCRIPT Robin Ehlde & Gabriel Schock
EXECUTIVE PRODUCERS Thomas Aziz
PRODUCERS Beatrice Lilliesköld & Sofia Sörlin
DOP Lucas Lindgren
EDITORS Adam Sköld & Gabriel Schock

Videos

Play video
Byggnationen av världens största puttinggreen
Play video
Öppning 2023
Prenumerera på vårt nyhetsbrev