Aldrig Ensam

Aldrig Ensam

Verisure är säkerhetsexperten som skapar trygghet för både privatpersoner och företag. Med deras filmer var ambitionen att skapa hög igenkänning och tydligt kommunicera hur Verisure gör livet lättare, tryggare, och mycket säkrare. Med hjälp av en autentisk atmosfär och riktiga människor i deras dagliga liv ville vi visa hur Verisure är:

  • Tillgängligt
  • Där för dig när det behövs
  • Betryggande

För att verkligen visa att Verisure är omtänksamt, ansvarsfullt, och modigt var tanken att fånga situationer och känslor som är lätta att känna igen sig i. Med målet att tillämpa alla olika larm och funktioner som Verisure erbjuder tar vi tittaren med på en resa som utspelar sig under tre olika tillfällen. Verisure ger sinnesfrid i de olika situationerna genom att finnas tillgängliga och hjälpa till när det verkligen behövs. Vilket är alla timmar på dygnet och alla dagar i veckan, då varje sekund räknas. 

Första filmen i sviten har en undervisande ton och visar på användandet och fördelarna med hemlarm genom att knyta det till dagliga händelser som folk kan relatera till. Vi filmade olika “vanliga scener” från en vanlig dag i en persons hem som syns via kamerasystemet: till exempel ett paket som levereras eller en mamma på väg till jobbet.

Den andra filmen handlar om eldsvådor och skillnaden mellan uppkopplade och icke-uppkopplade brandlarm. I filmen sätts ett brandlarm igång på grund av ett bröd som bränts i brödrosten, vilket omedelbart vidarebefordras av Verisure larmcentral till brandkåren.

I den tredje filmen får vi möta Verisures Guardian larm, vilket möjliggör för Verisures kunder att känna sig trygga och säkra var de än är. Idén med filmen var att visa på olika situationer där man önskat att man haft någon med sig, någon som ser till att man är säker. Verisure Gaurdian gör precis det, och kommer inte att lämna dig om du inte ber det om det.

Client Verisure
Channel TVC
Director Gabriel Schock
Executive Producer Thomas Aziz
Producer Lotta Nygren
Production Manager Amanda Pousette
FAD Carl Kristoffersson
DOP Roy Rossovich
Gaffer Dennis Correaz

Videos

Play video
Experience
Play video
Fire
Play video
Guardian
Prenumerera på vårt nyhetsbrev