Maria Sandström

Maria Sandström

 

Regissören Maria Sandström inledde sin karriär som en Art Director, men insåg snabbt att kombinationen av hennes visuella öga tillsammans med regi skulle passa henne bättre, för att möjliggöra hennes skapande och utvecklande av berättelser. Reklambranschen har under åren haft henne att tacka för flertalet starka projekt inom reklam och branded content. 

När Mara regisserar ser hon till att alla under inspelningen, från kunder till skådespelare, känner sig inkluderade och uppskattade. Hon har förmågan att fylla ett helt rum med glädje och arbetar hårt med sitt team för att skapa fantastiska filmer. Hon har en stark tro på samarbetet och dess kraft att uppnå framgång. Hon arbetar hårt för att skapa en miljö där alla känner sig bekväma med att framföra och bidra med sina idéer.

En av Marias styrkor är hennes förmåga att utveckla nyanserade och innovativa koncept som genom ett fint visuellt berättande engagerar tittaren emotionellt. Oavsett om det är en reklamfilm eller musikvideo så strävar hon alltid efter att bidra med någonting nytt.

Utrustad med flera års erfarenhet i branschen och en bakgrund som konstnär så har Maria utvecklat en djup uppskattning och förståelse för färg och visuell estetik. Detta genomsyrar hennes arbete och skapar ett visuellt narrativ som lyfter berättelsen och känslorna däri. Hennes arbete har mottagit flera utmärkelser, från Promax, Promax BDA World och The RSA – Royal Society of Arts, för att nämna några.

Ladda fler

Maria sandström

DIRECTOR

Prenumerera på vårt nyhetsbrev