Filmproduktion, Stockholm


Vi är ett nytänkande produktionsbolag för filmproduktion i Stockholm. Vi skapar unik och smart kommunikation genom berättande, kreativitet, innovation och teknologi. 

På Crisp Film i Stockholm arbetar vi med all typ av filmproduktion och erbjuder bland annat produktion inom musikvideos, långfilm, kortfilm och reklamfilm. Som produktionsbolag finns det inget vi inte klarar av och vi delar gärna med oss av vår kunskap och glädje.

Som ett nytänkande produktionsbolag brinner vi för att hjälpa företag att synas med hjälp av filmproduktion. I allt vi gör, strävar vi efter att utmana branschen och bilden av ett traditionellt produktionsbolag. Samtidigt tänjer vi på gränserna för vad som är möjligt.

KREATIV FILMPRODUKTION SOM BERÖR.

Vi på Crisp Film hjälper våra kunder att hitta kärnan i sitt budskap och vi anpassar all filmproduktion, Stockholm, efter kundens önskemål. Vi tror att ett framgångsrikt koncept grundar sig i ett betydelsefullt berättande skapat av kreativitet, innovation och teknologi. Vi gör film som rör publiken och vi får varumärken att integrera med sin målgrupp.

Många har redan upptäckt vår unika inställning till filmproduktion. Vi har bland annat fått möjligheten att arbeta med Svenskt Näringsliv, ABB, NCC Regeringskansliet, Företagarna, Handelsbanken och Scania. Vi har dessutom producerat musikvideos åt artister som Avicii, Axwell, Adrian Lux, Rebecca & Fiona, Le Kid och Måns Zelmerlöw.

Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar med filmproduktion i Stockholm, är du välkommen att kontakta oss så tar vi ett inledande möte.

Crisp Film – ett nytänkande och kreativt val av filmproduktion!

Kontakta gärna en av våra producenter för mer information:

Thomas Aziz
+46 (0)737 26 66 29
thomas@crispfilm.se

Varmt välkommen till Crisp Film!

LINDAHLS KVARG

Reklamfilm för Lindahls Kvarg.

ABB

Reklamfilm för ABB.

AVICII – FADE INTO DARKNESS

Musikvideo för Avicii.

SHOWREEL

Ett urplock från våra filmproduktioner senaste året.