Studio Taboo

Studio Taboo

I mars 2023 lanserade Essity, ett globalt hygien- och hälsobolag, ”Studio Taboo”, ett globalt projekt som vi fick äran att producera i samarbete med Prime Weber Shandwick. Projektet syftade till att skapa hjärtevärmande, inspirerande och utbildande filmer med 8 personer som delar unika berättelser om sina tillstånd, fysiska och psykiska hinder samt lösningar som förbättrar deras dagliga välbefinnande.

Huvudfilmen täcker ett brett spektrum av tillstånd, inklusive kraftig blödning under menstruation, inkontinens, lymfödem, kroniska sår, endometrios och ledvärk. Genom hjärtliga och känslosamma individuella intervjuer dyker vi under ytan för att lära oss mer om dessa tillstånd och höra personliga berättelser från människor som representerar miljontals andra som går igenom liknande utmaningar.

Projektet omfattar en 12-minuters huvudfilm, 8 individuella intervjuer och 8 teasers, samt flera språkversioner, vilket gör det till en av våra största leveranser hittills (2023).

Vi är stolta över att få ha haft möjligheten att arbeta med detta projekt i nästan ett helt år och producera så viktiga filmer om ett ämne som betyder så mycket.

Client Essity
Agency Prime Weber Shandwick
Market Global
Title Studio Taboo
Channels Web, SoMe
Director Maria Sandström
Executive Producers Ebbe Sundberg & Thomas Aziz
Producer Sofia Sörlin
DOP Daniel Edin

Videos

Play video
Studio Taboo 2
Play video
Åsa intervju
Play video
Greta intervju
Play video
Hanna intervju
Play video
Leila intervju
Play video
Melvin intervju
Play video
Peter intervju
Play video
Sofia intervju
Play video
Suzanne intervju
Play video
Teaser - Studio Taboo
Play video
Åsa Teaser
Play video
Greta Teaser
Play video
Hanna Teaser
Play video
Leila Teaser
Play video
Melvin Teaser
Play video
Peter Teaser
Play video
Sofia Teaser
Play video
Suzanne Teaser
Ladda fler
Prenumerera på vårt nyhetsbrev