Svenska produktionsbolag


Vi är ett nytänkande svenskt produktionsbolag som skapar spännande och smart kommunikation genom berättande, kreativitet, innovation och ny teknik. 

Det som skiljer oss på Crisp Film från andra svenska produktionsbolag är vårt nytänkande och kreativa sätt arbeta. Det i sin tur leder till en unik slutprodukt. Vi tror på att ett framgångsrikt koncept grundar i berättandet. Ett spännande berättande skapat på kreativitet, strategi, innovation och teknologi. Vi skapar film som rör mottagaren och som hjälper företag att nå ut till sina kunder.

Som ett av många svenska produktionsbolag vill vi sticka ut och erbjuda en fullservice inom bred filmproduktion. Vi brinner för kommunikation i alla former och vi strävar alltid efter att tänja på gränsen för vad som är möjligt av ett svenskt produktionsbolag. Oavsett om det handlar om reklamfilm, företagsfilm, eventfilm, musikvideo eller spelfilm.

DET FINNS GOTT OM SVENSKA PRODUKTIONSBOLAG – VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi är ett av få svenska produktionsbolag som fått möjligheten att producera musikvideos åt internationella artister som Avicii, Axwell, Lux, Rebecca & Fiona, Newkid, Le Kid och Måns Zelmerlöw. Vi har också producerat spelfilmer som långfilmen Orion. Novellfilmen Jonas som uppmärksammades internationellt på bland annat Los Angeles International Film Festival och Marbella International Film Festival.

Till skillnad från många andra svenska produktionsbolag erbjuder vi på Crisp Film en fullservice inom filmproduktion och kommunikation. Vi delar gärna av oss av vår vision, våra tankar och vår glädje.

Vill du veta mer om oss och hur vi som produktionsbolag kan hjälpa även dig, är du välkommen att ta kontakt. Vi ser alltid fram emot nya spännande projekt!

Kontakta gärna oss nedan:

Namn*

Email*

Telefon

Övrigt

Varmt välkommen till Crisp Film!

Här följer exempel på våra produktioner:

LINDAHLS KVARG

Reklamfilm för Lindahls Kvarg.

ABB

Reklamfilm för ABB.

MÅNS ZELMERLÖW

Musikvideo för Måns Zelmerlöw.

SHOWREEL

Ett urplock från våra filmproduktioner senaste året.